Friday, March 11, 2011

hello friend. hows ur life going on? i hope u guys baik2 saja. ok this time i nak update sikit pasal diri i. haritu 05.03.11 i pegi interview firefly and guess what i lepas interview tu!! pheewww! what a relief and now i nak tgu result je..hopefuly la dpt. guys plss praayyy for me guys!!! i nakkk sgtttt jadi stewardess. nak sgt so badly! pls pray for me!! **finger crossed** and let say if xdpt, i ada dpt 1 lg job, jadi host for web tv, Ahh damn excited!! so i harap i dpt either 1 of this job, tolonngglaaahh bg dapat. dah nak masuk 3 bulan ni i menganggur!! plss kawan2 pls pray for me okayh??? ill pray for u guys too. i promise!! :)

one more thing i nak share ialah pasal love story i. sebelum ni i xpnah share pasal love story i. i xsuka nk crita bab personal life i kat sini. tp this time i nak cerita. my relationship just ended last week after 4 years together. can u imagine? 4 years together, everything i buat together dgn die. but it so sadd when it ended just like that!! i tau, ramai lagi kt luar sana yg face situation sama dgn i. maybe ada yg lebih lama dari i. i tau mcmne prasaan u guys. actually i mmg syg die. syg sgttt! tp what to do, theres no solution after all. so i decide utk break up dgn die. mmg sgt sedih. even skrg i ada lelaki lain but it will never be the same like before. i pun xtau relationship yg baru i ni for serious or just for rebound. tp i just bekawan dulu. tak sanggup lagi teluka. just skrg ni i need strength to move on. i really need strength! i tak kuat guys. serius. even skrg i ok, xsedih, dah tak nangis, but deep inside my heart, God knows well. i mmg xkuat. hati i terluka sgt. can someone help me to heal this plss?? ;'(

i nak cari life baru, i nak cri balik kawan2 yg dah lama i tinggal. i rasa seolah2 i baru hidup balik after a long dead scene. i nk mula hidup baru, but i dont know how?? help me plss guys. if ure reading this, pls drop ur comment support me! i really need it. skrg ni hidup i rasa kosongg sgt.
i xtau mcm mana nk mula balik hdup baru and start back all over again. i dont know how! korg tau x, sepanjang i dgn die, i lupa semua kawan i. i tinggal semua kwan2 i. jahat kan?? tp what to do. im so in love with him til i forget everything bout my friends. but now i promise to myself that i will treat my friends as good as i can. friends are everything to me now. thank god coz give me my best friend ever. i can feel the love!! even no matter how hard my situation is, they stil with me. God, thank you so much for make me realize everything before its too late! ok skrg i nak calm down..nak forget evryy single thing! i need ur support guys! pls support me!!
so till then, tkcare and dream big!! =)

3 comments:

  1. sabo la pora ye..mksu pon xtau pe nak cakap/.hope yg baru dapat mengatasi kesedihann berikan kgmbiraan n kebahagian. love u!

    ReplyDelete
  2. be strong pora. kita dalam situasi yg sama! bezanya, aku lagi teruk dari hg rite? memperbodohkan diri semata-mata untuk dia, buat semua utk dia, langsung tak pernah pk pasal diri sendiri. last2, apa yg aku dapat? pls stop living in the past syg. concentrate on the future. semua yg jadi, ada baik buruknya. akui, kalau kita sorang², sure stress n semua benda mesti teringatbalik. tp nak tak nak kena tempuh gak. perit cam na pun, kena telan. sampai bila nak hidup dengan kenangan? tuhan takkan menguji lebih dari kemampuan kita. ada sebab kenapa yg lepas tak jadi yg depan. so, pls be strong dear. bak kata hg, kena ada seseorang tuk lupakan yg lama. tak mudah, tapi mencuba rite?

    p/s : aku rasa aku dah temu org yg sepatutnya! hahaha

    ReplyDelete
  3. pora..sedey pulak bc kisah ko ni..teigt kmbali cter aku 2thn lepas..6thn dr sek aku dgn die pora..bile ak da nk abis dip, bley pulak die buat hal. name pon becinte kn..hilang lupe segala, smpai aku pOn jatuh. nk buat mcmane bende da lepas. jgn risau tuhan amik die sbb than nk bg kita yg lebey baik..seyezly..mcm2 org yg kita akan jumpe lepas ni tp sOrg jer yg akan buka ati kite..dOa byk2 utk dipertemukan dgn org yg sebaik2ye. jd kn la yg sebelum pengajaran utk kita xlakukan lg di perhubungan yg akn dtg. =)

    ReplyDelete